ΥΛΙΚΑ
- 2 κούπες ρύζι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 κούπες νερό
- 1 κρεμμύδι
- 1 κούπα ντοματάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλάκι κύμινο σε σκόνη
- 1 λεπτή κόκκινη πιπεριά
- 2 κουταλιές λάδι
- Αλατοπίπερο
- Βάζουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να σκουρύνει.
- Λιώνουμε το σκόρδο, ψιλοκόβουμε τα υλικά και τα προσθέτουμε όλα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε καλά, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το ρύζι να βράσει και να μαγειρευτεί για περίπου 20 λεπτά.