ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό φράουλες, κομμένες στη μέση
3 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
700 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
12 μπεζέδες σπασμένοι σε κομμάτια
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το ξύδι να μαριναριστούν για 15 λεπτά.
2. Γεμίστε ποτήρια με φράουλες, τους μπεζέδες και το γιαούρτι.
3. Σερβίρετε αμέσως.
1 κιλό φράουλες, κομμένες στη μέση
3 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι
700 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
12 μπεζέδες σπασμένοι σε κομμάτια
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το ξύδι να μαριναριστούν για 15 λεπτά.
2. Γεμίστε ποτήρια με φράουλες, τους μπεζέδες και το γιαούρτι.
3. Σερβίρετε αμέσως.