ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κουβερτούρα
200 ml κρέμα γάλακτος
30 γρ. βούτυρο
2 κ.σ. ρούμι ή μπράντι
Για το σερβίρισμα
150 γρ. φράουλες καθαρισμένες
4 μπανάνες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 τσαμπάκια σταφύλι
2-4 νεκταρίνια κομμένα σε μικρά κομμάτια
μερικά δαμάσκηνα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. Βάζουμε την κουβερτούρα να λιώσει σε μπεν μαρί.
2. Όταν λιώσει, βγάζουμε το κατσαρολάκι από το μπεν μαρί και το βάζουμε στη συσκευή του φοντί που έχετε ανάψει.
3. Προσθέτουμε σιγά σιγά και ανακατεύοντας την κρέμα γάλακτος καθώς και το. βούτυρο.
4. Προσθέτουμε και το αλκοόλ.
5. Όταν όλα τα υλικά έχουν ομογενοποιηθεί, μπορεί ο καθένας της παρέας να βουτήξει το φρούτο της αρεσκείας του στη σοκολάτα.